Torje şi-a ruinat echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun jucător român din noul val n-are loc în primul „11" al cluburilor din străinătate.

 Gabi Torje a plecat ca o mare vedetă de la Dinamo, însă nici la Udinese, nici la Granada n-a beneficiat de acelaşi statut.

În Serie A juca doar finalurile de meci şi s-a plâns, prin vocea selecţionerului Victor Piţurcă, de faptul că nu primeşte încredere din partea antrenorului său, Francesco Guidolin. „Sunt surprins cum Torje nu joacă mai des la Udinese", a spus Piţi înainte ca mjilocaşul să fie împrumutat, pentru un sezon, în Spania, la Granada.

Şi-a scos colegii din sărite

Nici în La Liga însă, lucrurile nu s-au schimbat, deocamdată, în bine pentru fotbalistul de 22 de ani. Luni, în primul meci de campionat, în deplasare cu Rayo Vallecano, fostul dinamovist n-a prins formula de start. A fost, în schimb, primul jucător introdus pe teren de antrenorul Anquela, în minutul 78. Torje a scăpat de mai multe ori pe contraatac, dar a finalizat prost acţiunile sale, cu faulturi în atac şi cu şuturi în peluză, iar totul a culminat cu gafa sa din minutul 90+4.

Revenit în ajutorul apărării, mijlocaşul a comis un fault inutil în apropierea careului, când adversarul său intrase în criză de idei. Intervenţia lui Torje i-a scos din sărite pe colegii săi, şi pentru ca dezastrul să fie complet, Trashorras a înscris singurul gol al meciului din lovitura liberă acordată de arbitru!

17 minute a jucat Torje în partida de la Vallecano, prinzând cele 12 minute regulamentare şi încă cinci din prelungiri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite