Torje revine în meciul cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
4 goluri a marcat Torje pentru Dinamo  în acest sezon,  dintre care trei  în campionat şi unul  în Liga Europa.
4 goluri a marcat Torje pentru Dinamo în acest sezon, dintre care trei în campionat şi unul în Liga Europa.

Gabi Torje (foto) s-a accidentat în partida de marţi seară, din optimile Cupei României, contra celor de la ALRO Slatina, scor 3-1.

Doar 14 minute a bifat mijlocaşul în partida cu oltenii. S-a forţat să ajungă o minge şi, imediat, a făcut grimase de durere. A ieşit schiopătând, iar Andone era negru de supărare, crezând că l-a pierdut pentru o perioadă lungă. Ieri dimineaţă, jucătorul a efectuat un control amănunţit şi rezultatul i-a liniştit pe dinamovişti, mai ales pe Cristi Borcea care credea că Torje va sta pe tuşă aproape o lună. Verdictul medicilor? Mijlocaşul a suferit o contractură musculară, nu va putea juca, mâine, cu Gaz Metan Mediaş, dar va fi apt pentru partida cu CFR Cluj de la începutul lui noiembrie.

Dacă nemţii de la Borussia Dortmund îl monitorizează de mai mult timp, atât în partidele „câinilor" cât şi în cele disputate de echipa naţională, acum alte două cluburi din Anglia şi Rusia sunt interesate de serviciile lui Torje. Tratativele se poartă în această săptămână şi, până la finalul lunii noiembrie, se va cunoaşte destinaţia sigură a mijlocaşului. „Câinii" se vor despărţi în iarnă de Torje, preţul fixat pentru mijlocaşul de 21 de ani  fiind de şase milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite