Tito Vilanova este somat să plece de la Barcelona de către unul dintre cei mai buni jucători din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova, tehnicianul echipei FC Barcelona FOTO Reuters
Tito Vilanova, tehnicianul echipei FC Barcelona FOTO Reuters

Tito Vilanova nu scapă de fantomele trecutului şi continuă să fie comparat cu Josep Guardiola. Olandezul Johan Cruyff consideră că Vilanova îi este inferior fostului antrenor al echipei Barcelona şi îl sfătuieşte pe spaniol să plece.

„Vilanova nu are forţa şi experienţa lui Guardiola. Mă aşteptam ca în lunile în care a lipsit de la echipă să fie rechemat Guardiola sau Rijkaard. Vilanova are o problemă enormă de sănătate şi nu are forţa să conducă echipa. Ar trebui schimbat. Este un jucător bun, dar un singur fotbalist nu face cât o echipă. Primul lucru pe care va trebui să-l înveţe este să joace în echipă. Banii nu fac totul şi asta a arătat-o ultima finală de Liga Campionilor. Bayern Munchen şi Borussia Dortmund nu au patroni ruşi sau arabi, dar au ştiinţa fotbalului“, a declarat Johan Cruyff potrivit Mediafax.

În vârstă de 44 de ani, Tito Vilanova a suferit o operaţie la gât la finalul anului trecut, ca urmare a recidivării cancerului. Primele trei luni din 2013 au fost petrecute de tehnicianul catalanilor la New York, unde a fost supus tratamentului ulterior operaţiei. Johan Cruyff a evoluat pentru Barcelona cinci sezoane şi a antrenat echipa de pe Camp Nou timp de şase ani, timp în care a câştigat 11 trofee. Cu toate că nu are o funcţie oficială, Cruyff este considerat un om influent în rândul conducerii clubului catalan.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Vilanova îl felicită pe Neymar: „Ai ales sportul, nu banii!“. Brazilianul este cel mai scump transfer făcut de Barcelona, după Ibrahimovici

Neymar, pe locul opt în topul celor mai scumpe transferuri din lume

Santos a acceptat oferta Barcelonei pentru Neymar. Brazilianul e tot mai aproape de echipa catalană

Mircea Lucescu a ajuns pe lista Barcelonei: „E ca şi cum ai primi un Nobel“

Abidal se retrage de pe gazon. Fundaşul francez va primi o funcţie în staff-ul Barcelonei

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite