Titi Aur, mesaj tulburător din spital: „Am reuşit să respir 20 de minute fără mască după şase zile. M-am născut a doua oară!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Titi Aur a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 la finalul lunii martie FOTO: Facebook/Titi Aur
Titi Aur a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 la finalul lunii martie FOTO: Facebook/Titi Aur

Internat la Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2 la finalul lunii martie, fostul mare campion de raliuri Titi Aur a transmis pe contul său oficial de Facebook un mesaj emoţionant legat de perioada foarte dificilă prin care trece de aproape două săptămâni.

Iată ce a scris pe contul său de Facebook Titi Aur, multiplu campion naţional de raliuri şi expert în conducere defensivă: „Am ales să rămân la spitalul din Bârlad pentru că am încredere foarte mare în echipa de aici. Acum mă simt puţin mai bine, însă depind în continuare de peretele cu furtunul de oxigen şi sper ca într-o săptămână să pot să părăsesc spitalul, bineînţeles după refacerea analizelor.

Nu sunt omul care îşi pune viaţa personală pe Facebook sau în comunicări frecvente, dar experienţa COVID mă face să vă transmit ceea ca am simţit.

După şase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/minut, timp în care m-am simţit „strâns de gât” şi cu senzaţii dese de atac de panică, am reuşit să respir 20 minute fără mască. M-am născut a doua oară!!!!”

Titi Aur a ţinut să transmită un mesaj ferm pentru toţi cei care încă nu cred în existenţa SARS-CoV-2 şi pentru cei care cred în tratamente făcute la domiciliu: „Din păcate mai există şi minţi „zăpăcite” care susţin ca e fake. Dacă nu ar fi fost şi astfel de comentarii ar fi însemnat că am ajuns in RAI. Încercaţi să vă feriţi de acest virus pentru că el chiar există şi ATENŢIE, cei care susţineţi public contrariul şi tratamentul făcut acasă „după ureche”, puteţi deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred în voi! Cereţi ajutor de specialitate fără nicio ezitare”.

Vă mai recomandăm şi:

Titi Aur, diagnosticat cu COVID-19! Mesajul pilotului aflat pe patul de spital

Ponta, la raliul Sibiului: „Nu m-am făcut de râs“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite