„Titanul“ e din nou în finală: Federer va juca în ultimul act la Australian Open în căutarea Grand Slamului cu numărul 20

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer FOTO AusOpen.com
Roger Federer FOTO AusOpen.com

Roger Federer s-a calificat în finala Australian Open, după ce adversarul său, sud-coreeanul Hyeon Chung, a abandonat în finalul setului secund.

Elveţianul Roger Federer va juca duminică în finala Australian Open contra croatului Marin Cilici, locul 6 WTA. În semifinale, FedExpresul îl conducea cu 6-1 şi 5-2 pe Hyeon Chang, în momentul în care sud-coreeanul a abandonat, acuzând o accidentare.

"A luptat, m-a bucurat acest lucru. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă cu el. E un jucător bun, va mai creşte. Îl vom mai vedea în aceste semifinale.

Acum ştiu de ce a trecut de Djokovic, Zverev. Va fi un jucător foarte bun. Urmează meciul cu Cilici, e puternic. Mă îngrijorează! Nu ştiu cum va arăta meciul, dar va trebui să joc agresiv", a zis Roger Federer la Eurosport.

Cu o victorie în finala de duminică, Federer ar strânge 20 de titluri de Grand Slam în palmares. El a câştigat până acum de cinci ori la Melbourne, de opt ori Wimbledonul, o dată Roland Garrosul şi de cinci ori US Open-ul. 

30 de finale de Grand Slam are Federer în palmares, cu tot cu cea de duminică 

Ce a spus Roger Federer despre finala Halep - Wozniacki

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite