Tipic Mario Balotelli: a ratat primele două minute din meci dintr-un motiv ridicol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul Mario Balotelli a mai făcut o năzbâtie caracteristică, reuşind să îşi lase echipa în 10 oameni în startul meciului cu Nantes.

În momentul în care arbitrul a fluierat startul partidei dintre Nantes şi Nice, scor 1-1, oaspeţii erau cu un om mai puţin pe teren. Lipsea, bineînţeles, italianul Mario Balotelli. Acesta şi-a dat seama că şireturile sunt prea strânse şi că ghetele îl jenează. Bineînţeles că a fost nevoie de ajutorul din partea unui om din stafful lui Nice, pentru că Balotelli nu putea să îşi potrivească şireturile de unul singur.

Păţania a amintit de un alt moment celebru cu SuperMario, pe vremea când juca la Manchester City şi nu putea să-şi ia pe el un maiou (VIDEO JOS).

De altfel, cea mai bună descirere a lui Balotelli i-a făcut-o Jose Mourinho, fostul său antrenor de la Inter: „Aveam meci la Kazan, în Rusia, toţi atacanţii erau accidentaţi, îl aveam doar pe Mario. În prima repriză a luat un cartonaş galben, aşa că la pauză am stat 14 minute din 15 spunându-i să nu facă niciun fault, să nu se lase provocat, să îşi vadă de joc, că n-am cu cine să îl schimb. Ce face el? În minutul 46: cartonaş roşu“.    

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite