Timişoara dezintegrată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Zicu, Alexa, Taborda şi Burcă, ieri, şi-au reziliat contractele cu Poli Magera şi Cisovsky. Este foarte posibil ca bănăţenii să rămână şi fără antrenorul Duşan Uhrin jr.

Poli riscă să alinieze o echipă de juniori în sezonul următor, dacă fotbaliştii antrenaţi acum de Duşan Uhrin jr continuă să plece în ritm alert. După despărţirile de Zicu (ŢSKA Sofia), Alexa (Rapid), Taborda (liber de contract) şi Burcă (Rapid), aseară, încă doi jucători au spus adio Timişoarei. Fundaşul slovac Marian Cisovsky, venit la Poli în vara lui 2008, şi atacantul ceh Lukas Magera, adus în aceeaşi perioadă, au semnat actele de rezilere ale contractelor şi sunt liberi să-şi caute alte angajamente.

Ambii au acceptat ca oficialii bănăţenilor să le plătească, în decurs de 60 de zile, salariile restante din ultimele trei, respectiv patru luni. „Îmi pare rău că plec de la Timişoara. M-am simţit foarte bine, a fost un pas înainte în cariera mea, am ajuns şi la naţională, am jucat în cupele europene cu echipe precum Manchester City şi Ajax. Poli mi-a oferit multe, însă având în vedere situaţia de faţă, nu mai puteam rămâne", a spus Magera pentru „Adevărul".

Urmează Luchin şi Tameş

Situaţia este incertă şi în ceea ce-i priveşte pe Luchin şi pe Tameş. Amândoi aşteaptă decizia de mâine a Comitetului Executiv şi, în cazul în care echipa va fi retrogradată în liga a treia, vor pleca şi ei. „Nu este vorba de bani în cazul meu. Aş rămâne la Poli şi pe bani mai puţini, însă nu vreau să joc în liga a treia", a spus mijlocaşul Iulian Tameş. Oficialii Timişoarei fac eforturi disperate să-i amâne pe jucători cu discuţiile până după şedinţa Comitetului Executiv, pentru că au primit semnale pozitive în privinţa rămânerii în prima ligă.

"În cel mult o săptămână voi decide la ce echipă mă voi duce. Nu exclud revenirea în România.''
Lukas Magera atacant ceh

Uhrin jr: „Dacă mai pleacă jucători, nu mai stau"

Antrenorul lui Poli ar accepta să rămână la Timişoara, chiar dacă echipa va fi retrogradată. Uhrin jr pune însă o condiţie importantă. „Nu mă grăbesc să plec, dar dacă tot se reziliază contractele jucătorilor şi nu mi se asigură un lot decent, nu mai stau. Am unde să mă duc, nu asta este problema. Regret însă că am muncit alături de băieţi şi din cauza anumitor lucruri nu ne putem bucura de rezultatele obţinute pe teren", a  spus tehnicianul ceh.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite