De la bătăi cu coechipierii şi scandaluri pe bandă rulantă, între cei mai influenţi oameni din lume. “Time” l-a pus pe “Super Mario” în Top 100!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balotelli, prezentat în paginile revistei Time. Foto:www.repubblica.it
Balotelli, prezentat în paginile revistei Time. Foto:www.repubblica.it

Mario Balotelli (22 de ani) este cunoscut atât ca un atacant de top, cât şi ca un fotbalist excentric şi extrem de dificil. În viziunea celebrei reviste “Time”, în 2013 a fost şi printre personalităţile marcante ale anului.

A aruncat cu săgeţi de darts spre un junior de la City, s-a bătut cu coechipierii, şi-a incendiat casa. S-a certat şi cu Mancini. Este singurul jucător pe care Jose Mourinho l-a declarat imposibil de antrenat. Un atacant foarte bun pe teren, dar şi foarte excentric în dreptunghiul verde şi în afara lui. Nu e tocmai un model. Mulţi îi apreciază însă stilul, iar revista “Time” e sigură: Mario Balotelli e printre cei mai influenţi oameni din lume! 

Drept pentru care l-a plasat în Top 100, atacantul lui Milan fiind unul dintre cei doar doi italieni care au primit această onorantă plasare din partea revistei americane. Celălalt are un prenume identic, dar un nume recunoscut în domeniul finanţelor şi al economiei mondiale. Se numeşte Mario Draghi şi e preşedintele Băncii Centrale Europene. 

“Super Mario” e singurul fotbalist prezent în topul făcut public astăzi de către revista americană. Messi şi Ronaldo n-au loc acolo, dar printre sportivi se mai află baschetbalistul LeBron James, starul lui Miami Heat, tenismena chineză Li Na sau schioarea americancă Lindsey Vonn. 

Evident, din top nu lipsesc Barack Obama, preşedintele SUA, Papa Francisc, sau diverse staruri din show-bizz-ul mondial, precum Jay-Z, Cristina Aguilera sau Steven Spielberg. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite