Tibor Selymes nu a ajuns la antrenamentul  Sportulului Studenţesc deoarece nu avea maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tibor Selymes
Tibor Selymes

Jucătorii echipei Sportul Studenţesc nu s-au antrenat, luni, deoarece antrenorul Tibor Selymes nu a ajuns la şedinţa de pregătire, el invocând faptul că a avut nişte treburi de rezolvat şi nici nu a avut maşină cu care să se deplaseze.

Jucătorii echipei Sportul Studenţesc, care s-au întâlnit, luni, cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, pentru a se plânge de situaţia de la gruparea bucureşteană, s-au deplasat la complexul sportiv din Regie, însă nu s-au antrenat, deoarece nu le-au fost deschise vestiarele, iar antrenorul Tibor Selymes nu a putut ajunge la şedinţa de pregătire.
Sportivii au fost însoţiţi în Regie de doi reprezentanţi ai AFAN.
Sunat de mijlocaşul Viorel Ferfelea, Tibor Selymes a declarat că nu a putut ajunge la antrenament şi i-a trimis pe jucători acasă. "Vorbesc cu Vasile Şiman şi vedem ce facem. O să îl sun pe el şi o să văd ce va fi. Am zis că nu pot să ajung, pentru că nu am maşină. Aveam puţină treabă. Plecaţi acasă şi vă sună Vasile. Sună-mă când eşti singur, nu când eşti cu presa", a spus Selymes în cadrul discuţiei telefonice pe care a avut-o cu Ferfelea. Mijlocaşul îşi pusese telefonul pe difuzor pentru ca jucătorii, dar şi reprezentanţii presei să asculte discuţia.
La rândul său, Dacian Varga a anunţat că jucătorii se vor reprezenta la antrenamente în fiecare zi, chiar dacă nu vor efectua nicio şedinţă de pregătire. "Ne-am prezentat la antrenament, vestiarul e închis şi nu am aflat programul pentru mâine. Domnul Selymes ne-a zis că nu a putut veni pentru că nu a avut maşină. Colegii mei vin cu metroul, tramvaiul sau pe jos la antrenamente. Ne vom prezenta în fiecare zi la antrenament. Aşteptăm să vină un antrenor, să ne spună ce să facem, să facem şi noi vizita medicală. Nu cred că există în fotbal aşa ceva", a completat Varga.
Dacian Varga susţine că jucătorii sunt trataţi ca nişte sclavi. "Am mers la preşedintele Sandu şi ne-am spus oful. Domnul Mircea Sandu ne-a ascultat şi ne-a spus că este alături de noi. Mai mult ce putem face? Noi am mers să tragem un semnal de alarmă. Mare frică ce îmi e de domnul Şiman, nu o să mai pot ieşi pe stradă. Ce frică să îmi fie de domnul Şiman? Prima oară să ne dea banii şi apoi să scăpăm din sclavia de aici. Ne ameninţă că ne face să renunţăm la fotbal", a explicat Varga.
Meciul Sportul Studenţesc - Farul Constanţa, programat, sâmbătă, în etapa a XVI-a a Ligii a II-a, nu s-a disputat, după ce jucătorii echipei bucureştene au refuzat să intre pe teren, reproşând conducerii că nu au fost plătiţi de mai multe luni.
În cursul dimineţii de sâmbătă, părinţii mai multor jucători, nemulţumiţi de întârzierile salariale din ultimele luni, şi patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, s-au înjurat şi ameninţat reciproc. Părinţii au ajuns la stadionul echipei Juventus din Colentina, unde era programată întâlnirea, cu aproximativ două ore înaintea meciului, iar la sosirea lui Şiman i-au reproşat acestuia modul în care conduce clubul. Ei i-au solicitat lui Şiman să le dea dezlegări în alb jucătorilor dacă nu doreşte să-i plătească. Discuţiile dintre patron şi părinţi au degenerat, la un moment dat ajungîndu-se la injurii şi ameninţări de ambele părţi.
Sportul Studenţesc ocupă locul 2 în Seria I a Ligii a II-a, cu 25 de puncte, fiind devansată după ce nu a disputat partida cu Farul de echipa CF Brăila, care a acumulat 26 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite