Thiem contraatacă. Ce propunere incredibilă i-a făcut Serenei Williams după conflictul de la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams FOTO EPA

Scandalul dintre Dominic Thiem şi Serena Williams, din timpul celui de al doilea Grand Slam al anului, a atras mult comentarii din partea fanilor şi a presei de specialitate.

Chiar dacă a trecut mai bine de o săptămână de la incident, Thiem este în continuare chestionat pe această temă, austriacul fiind întrebat în ţara sa natală despre cum vede acum toată tărăşenia.

Răsunsul sportivului a fost unul pacifist şi i-a făcut Serenei o propunere neaşteptată: să joace împreună în turneul de dublu mixt de la Wimbledon sau de la US Open. "Vreau să joc în turneul de dublu mixt alături de Serena, la Wimbledon sau US Open", a spus Thiem, într-o conferinţă de presă ţinută la Viena.

Serena Williams a fost eliminată în turul al treilea al turneului de a Roland Garros, iar după meci a dat dovadă de o lipsă totală de bun simţ. După ce a fost trimisă acasă de conaţionala ei Sofia Kenin, Serena a fost nevoită să participe la conferinţa de presă. Ajunsă la sala destinată acesteia, ea a a constatat că aceasta nu era liberă, deoarece acolo era Dominic Thiem, care tocmai se calificase în optimile de finală.

Austriacului i s-a comunicat de către organizatori că trebuie să elibereze de urgenţă sala, pentru că Serena nu poate să aştepte. Evident, lui Thiem nu i-a căzut bine incidentul

"Nu pricep, serios. Adică, ce dracu? Doar nu mai sunt un junior.E o glumă? Trebuie să părăsesc sala pentru că vine ea? Bine, atunci plec", a spus el şi s-a conformat dezamăgit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite