Thiem, campion la US Open 2020. Finală spectaculoasă cu o revenire de senzaţie a austriacului după ce a pierdut primele 2 seturi în faţa lui Zverev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dominic Thiem
Dominic Thiem

Dominic Thiem, cap de serie numărul 3, a reuşit să îţi adjudece trofeul de la US Open 2020 după o finală spectaculoasă ce a ajuns până în set decisiv.

Zverev a început meciul în forţă, câştigând primele 2 seturi (6-2, 6-4). În următoarele 2 seturi, Dominic Thiem şi-a impus ritmul de joc şi a restabilit egalitatea la seturi, după încă o oră şi jumătate de joc (6-4, 6-3). 

În setul decisiv ambii finalişti au jucat la nivel maxim şi au demonstrat că îţi merită locul în finală. Chiar dacă Thiem a avut mici probleme pe final, acesta a gestionat mai bine tie break-ul final, acolo unde s-a impus cu scorul de (8-6). 

Zverev a jucat prima finală de Grand Slam, după ce a trecut în semifinală de Pablo Carreno-Busta ( 3-6, 2-6, 6-3, 6-4, 6-3).

Dominic Thiem bifează prima victorie importantă într-un turneu de Grand Slam după 3 finale pierdute la Roland Garros (2018, 2019) şi Australian Open 2020. 

A fost a zecea partidă directă dintre Thiem şi Zverev, austriacul reuşind să câştige 8 dintre întâlnirile cu Alexander Zverev.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite