Testează-ţi cunoştinţele despre Cupa Mondială şi poţi câştiga o tabletă sau vouchere de cumpărături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe toată perioada desfăşurării Cupei Mondiale din Brazilia, adică între 12 iunie şi 13 iulie, fanii fotbalului au şansa să-şi testeze cunoştinţele despre cea mai importantă competiţie sportivă de pe planetă, premiile oferite de organizatori câştigătorilor fiind mai mult decât atractive.

Site-ul dolce-sport.ro le oferă suporterilor din România o şansă unică de a câştiga premii în perioada 12 iunie - 13 iulie dacă vor răspunde corect la cât mai multe întrebări despre Cupa Mondială de fotbal. Fanii sportului rege pot participa la un concurs, denumit DolceQuiz, în care trebuie să demonstreze că ştiu cât mai multe informaţii despre cea mai tare competiţie sportivă din lume şi, astfel, vor avea şansa de a câştiga o tabletă sau vouchere de cumpărături. 

Această campanie se desfăşoară exclusiv pe site-ul dolce-sport.ro. Mai multe amănunte despre concurs, condiţii de participare şi premii regăsiţi aici

Concursul DolceQuiz nu este singura noutate oferită de dolce-sport.ro. Fanii Cupei Mondiale au posibilitatea de a face pronosticuri pentru meciurile din cadrul turneului final, iar dacă aceste pronosticuri se vor adeveri, vor primi puncte în concursul Dolce Quiz. Mai multe detalii aici. 

Click aici pentru a participa la concurs!

Click aici pentru a face pronosticuri!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite