Test din partea fanilor dinamovişti pentru doritorii de bilete la DINAMO-STEAUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii „câinilor“ le-au pus întrebări legate de Dinamo celor care stăteau la coada de bilete. Cine nu ştia răspunsurile era bătut bine şi nu primea tichetul de intrare. Suporterii „câinilor“ au păzit casele stadionului Dinamo pentru ca rivalii din Ghencea să nu-şi procure bilete. Dacă nu ştiai când a fost înfiinţat clubul sau care e primul „11“, erai scos din rând în şuturi. 

11.000 de tichete s-au pus în vânzare pentru marele derby, iar acestea s-au epuizat în timp-record.

Pentru că au dorit să vină mai mulţi la meci, pe lângă cei 676 de fani acceptaţi în baza acordului de reciprocitate între cele două cluburi, suporterii din Ghencea au trimis mai multe persoane pentru a cumpăra legitimaţii de acces chiar de la stadionul Dinamo.

Aici, steliştii, au mai avut parte de o surpriză. Ultraşii infiltraţi prin mulţime întrebau selectiv persoanele aflate în rând despre Dinamo.

„Când a fost înfiinţat clubul?",  „Care e primul 11?" sau „Cine a înscris în Ghencea anul trecut?", erau câteva dintre întrebările dinamoviştilor. Dacă nu răspundeai corect, erai bătut şi alungat din zonă.

Nişte gentlemeni din fire, dinamoviştii le-au interzis tuturor femeilor să cumpere bilete, motivaţia fiind aceea că nu vor să le aplice corecţii fizice stelistelor. 

Borcea: „Steliştii vor să dea foc stadionului"

Cristi Borcea a anunţat că suporterii roş-albaştri vor să se răzbune pe Gigi Becali şi intenţionează să incendieze tribuna în care le-au fost rezervate bilete.

„Sunt suporteri care vor să vină să se răzbune pe Gigi, să dea foc peluzei. Sunt informaţii verificate. M-am pus de acord şi cu Gigi, şi cu Mustaţă (n.r. - liderul galeriei steliste) - şi au spus că suporterii de la Peluza Sud să nu vină pentru că nu vor intra. În afara celor 676 de bilete, în baza reciprocităţii, nu va intra nimeni. Ei le-au împărţit cum au vrut", a spus Borcea. 

"Cine nu ştie echipa lui Dinamo din '84 n-are ce căuta la stadion."
Cristi Borcea
preşedinte Dinamo

Arbitrul Tudor s-a rugat înaintea meciului

Înainte de a pleca de la biserică, arbitrul Alexandru Tudor (stânga) a mai primit sfaturile unui preot 



Centralul derby-ului Dinamo-Steaua a pregătit meciul din „Ştefan cel Mare" atât fizic, prin antrenamente, dar şi în plan psihic. Alexandru Tudor (foto)  s-a rugat ieri la biserică pentru o prestaţie cât mai bună la derby.

„Brad Pitt" e cunoscut ca o persoană religioasă. El ţine post, iar înaintea unei partide din sezonul trecut, Tudor chiar a dormit la o mănăstire. Acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de conducerea arbitrajului.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite