Tennis.com: „Halep, Stephens, Kasatkina şi Wozniacki vor fi printre dezamăgirile de la Australian Open“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
simona halep

Ambele finaliste de anul trecut de la Melbourne, Simona Halep şi Caroline Wozniacki, sunt pe lista de patru jucătoare ce pot deveni dezamăgirile turneului de anul acesta, în viziunea ziariştilor de la tennis.com.

Simona Halep nu doar că este creditată cu puţine şanse de a face un turneu bun, dar doi dintre cei şase jurnaliştii americani care s-au aventurat în a face previziuni consideră că Halep ar putea părăsi turneul încă din primul tur.

"E cineva care o poate alege pe favorita principală a competiţiei pentru a câştiga primul ei meci? O întâlneşte pe Kaia Kanepi, o sportivă cu un joc înfricoşător şi care a învins-o anul trecut în primul tur la US Open", notează Steve Tignor. Colegul acestuia, Ed McGrogan i-a ţinut isonul şi a făcut o radiografie a tragerii la sorţi. "În meciul de deschidere, Româncei i-a fost repartizată o adversară brutală, o jucătoare care loveşte extrem de puternic. Dacaă trece de Kaia, Halep ar putea fi obligată să le bată pe ambele surori Williams doar pentru a ajunge în sferturile de finală. Este genul de tragere la sorţi pe care o aşteaptă o jucătoare care nu e cap de serie, nu principala favorită", a percizat McGrogan

Alţi doi jurnalişti ai sursei citate sunt convinşi că învinsa Simonei în finala de la Roland Garros, Sloane Stephens, va fi dezamăgirea turneului, în timp ce Daria Kasatkina şi Caroline Wozniacki sunt celelalte alegeri.

În opinia americanilor, Serena Williams va fi cea mai probabilă campioană la Melbourne, în timp ce, la capitolul revelaţia turneului, părerile sunt împărţite între Qiang Wang, Belinda Bencic, Victoria Azarenka, Anett Kontaveit, Alaksandra Sasnovich şi Donna Vekic.

Citeşte şi

Simona Halep are o cota imensă, pentru un lider WTA, la câştigarea trofeului  Australian Open. Nu e în primele 5 locuri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite