TENIS S-au decis semifinalistele turneului de la Miami. Trei dintre jucătoarele rămase fac parte din Top 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul din Statele Unite ale Americii, de la Miami, a ajuns în faza semifinalelor, unde România nu mai are nicio reprezentantă. Pentru un loc în ultimul act se vor duela trei jucătoare din Top 10 şi ocupanta locului 11 în ierarhia mondială a tenisului feminin.

Jucătoarea chineză Na Li (2 WTA) o va întâlni pe slovaca Dominika Cibulkova (11 WTA), într-o reeditare a finalei de la Australian Open. Prima jucătoare a trecut în sferturile de finală de daneza Caroline Wozniacki (18 WTA), cu scorul de 7-5, 7-5, iar cea de-a doua a învins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska (3 WTA), rezultat final 3-6, 7-6 (7/5), 6-3. Turneul de la Melbourne a fost câştigat de Na Li, care a înfrânt-o pe Dominika Cibulkova în ultimul act.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Maria Şarapova (7 WTA) şi Serena Williams (1 WTA). Rusoaica a câştigat partida cu cehoaica Petra Kvitova (8 WTA, scor 7-5, 6-1), iar americanca s-a impus în meciul cu nemţoaica Angelique Kerber (9 WTA, scor 6-2, 6-2). Semifinala dintre Williams şi Şarapova este programată joi, iar cealaltă se va juca vineri.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep, despre operaţia de micşorare a bustului: „De atunci s-a schimbat tot“

Simona Halep ia o pauză de tenis de aproape o lună. Românca va reveni pe 19 aprilie, la Fed Cup, împotriva Serbiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite