Tenis: Horia Tecău prinde semifinalele la Paris şi e la un meci distanţă de calificarea la Turneul Campionilor

Tenis: Horia Tecău prinde semifinalele la Paris şi e la un meci distanţă de calificarea la Turneul Campionilor

Horia Tecău FOTO Adevărul

Dacă se vor califica în finală la Paris, Horia Tecău şi Max Mîrnyi au asigurată prezenţa la Turneul Campionilor, care se va disputa între  4 şi 11 la Londra.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Perechea formată din Max Mirnîi şi Horia Tecău s-a calificat în semifinalele turneului Paris-Bercy, învingând în sferturi cuplul Granollers / Lopez, scor 6-3, 6-4. Astfel, românul şi bielorusul se află la o singură victorie de calificarea la Turneul Campionilor de la Londra. În "careul de aşi", Tecău şi Mirnîi vor juca împotriva perechii Peya şi Soares, favoriţi 2 ai competiţiei.


Horia Tecău şi Max Mîrnyi au început să joace mai bine abia dup ce au anunţat că vor încheia parteneriatul în sezonul viitor. Perechea româno-bielorusă a ajuns în sferturile turneului de la Paris după două victorii importante. Cei doi au trecut în primul tur de Lukasz Kubot (Polonia) şi Robert Lindstedt (Suedia), la capătul a două seturi decise la tiebreak.

Joi, Tecău şi Mîrnyi au înregistrat o victorie şi mai strânsă. După ce au cedat primul set la tiebreak, Horia şi Mayx au câlşigat cu 7-5 al doilea set şi s-au impus cu 10-8 în super tiebreak. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: