Telex: s-a găsit apărătorul arbitrilor români şi reacţia omului care a primit o medalie olimpică după opt ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kyros Vassaras
Kyros Vassaras

Loviţi din toate direcţiile, „cavalerii fluierului“ au primit susţinere din partea grecului care conduce arbitrajul românesc.

„Nu pot da suspendări de o lună“ - Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), grecul Kyros Vassaras le-a luat apărarea „fluieraşilor“ români, după ultimele greşeli din Liga I. „Şi arbitrii cei mai buni pot greşi, pentru că şi cei mai buni jucători pot face greşeli. Când un jucător mare nu prinde o zi bună, joacă săptămâna următoare. La un arbitru, vreţi să stea pe bară o lună. Nu e corect. Sunt mulţi oameni care stau pe canapea şi spun că ăsta e un ofsaid clar! Fotbalul se vede altfel de pe teren decât la TV“, a spus Vassaras. 

Bronz olimpic pentru Gheorghiţă - La opt ani de la Jocurile Olimpice de la Beijing, Ştefan Gheorghiţă a aflat că va primi medalia de bronz la categoria 74 de kilograme la lupte libere. Asta deoarece, uzbecul Soslan Tigiev, cel care cucerise argintul la JO 2008 şi bronzul la JO 2012, a fost descalificat pentru dopaj. Ca urmare a acestor decizii, Gheorghiţă, locul 5 la JO 2008, va urca pe podium şi va primi bronzul olimpic. „Această medalie îmi va asigura o viaţă mai liniştită. Pot să afirm că n-am muncit degeaba o viaţă întreagă în sport“ a declarat Gheorghiţă pentru prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite