Telex din lumea sportului: de ce Steaua – Braşov se va juca fără spectatori şi ce jucătoare va fi antrenată de Fissette

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină a luat măsuri dure după manifestările huliganice din timpul jocului Chiajna – Steaua, iar fostul antrenor al Simonei Halep e pe cale să bată palma cu o jucătoare din Germania.

Steaua – Braşov, cu porţi închise - Comportamentul huliganic al fanilor Stelei şi reacţia jenantă a lui Marius Şumudică au adus suspendări pentru ambele părţi. La meciul Chiajna – Steaua, suporterii roş-albaştrilor l-au înjurat non-stop pe tehnicianul ilfovenilor. La rândul său, Şumi le-a făcut semne obscene steliştilor. Comisia de Disciplină a anunţat că următorul meci al Stelei de pe teren propriu, cel cu Braşov, se va disputa fără spectatori, clubul fiind amendat şi cu 70.000 de lei. Şumudică a fost şi el suspendat o etapă şi amendat cu 5.670 de lei.

Fissette nu duce lipsă de oferte - Wim Fissette, antrenorul cu care Simona Halep a ajuns pe locul 3 în lume, nu duce lipsă de oferte după despărţirea de jucătoarea de 23 de ani. Presa germană a anunţat că belgianul e în negocieri avansate cu nemţoaica Andrea Petkovici, locul 13 în ierarhia mondială. Petkovici tocmai a pus capăt colaborării cu Eric van Harpen. În trecut, în afară de Simona Halep, Wim Fissette a lucrat cu jucătoare de top, precum Kim Clijsters şi Sabine Lisicki. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite