Telex din lumea sportului: s-a stabilit data ultimului meci al lui Mayweather. Ce bilanţ are pugilistul poreclit „Bestia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mayweather (stânga) l-a învins pe Pacquiao în cel mai scump meci din istoria boxului
Mayweather (stânga) l-a învins pe Pacquiao în cel mai scump meci din istoria boxului

Americanul îşi poate încheia cariera fără nicio înfrângere, dacă se va impune şi în lupta ce va fi găzduită de Las Vegas.

Mayweather boxează pentru ultima dată - După ce a încasat peste 200 de milioane de dolari pentru lupta câştigată cu Manny Pacquiao, Floyd Mayweather va intra în ring pentru ultima oară. La 12 septembrie, la Las Vegas, americanul va boxa cu Andre Berto, pugilistul care deţine dublă cetăţenie din Haiti şi SUA. Berto (32 de ani), poreclit „Bestia“, are 30 de victorii (23 prin KO) şi 3 înfrângeri. De partea cealaltă, Mayweather (38 de ani) e neînvins, având 48 de victorii (26 prin KO). După această luptă, Mayweather se va retrage din activitate.

Liga a II-a cu 27 de echipe - Federaţia Română de Fotbal a anunţat că 27 de echipe vor evolua în noul sezon al ligii secunde, care va începe la 29 august. FCM Dorohoi a fost singura grupare cu drept de participare în „B“, dar care nu s-a înscris în campionatul 2015-2016, fiind la un pas de desfiinţare.  FRF şi cele 27 de cluburi care vor evolua în eşalonul secund urmează să stabilească formatul şi sistemul competiţional pentru noua ediţie a campionatului. Aproape sigur, liga a doua va fi compusă din două serii, la fel ca în anii trecuţi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite