Telex din lumea sportului: Marica e aproape de un transfer în Serie A, iar Mercedes face furori în Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perioada de transferuri s-a încheiat, însă fotbaliştii care au fost fără angajament înainte de expirarea termenului încă pot semna cu echipele interesate de serviciile lor.

Marica, aproape de Serie A - Liber de contract după plecarea sa de la Steaua, Ciprian Marica e pe punctul de a semna cu o echipă din Italia. Atacantul de 30 de ani care în afară de România, a mai evoluat în campionatele din Ucraina, Germania, Spania şi Turcia, e în negocieri avansate cu Torino. „Odată cu venirea lui Marica, Mihajlovici va avea un atac complet. Board-ul lui Torino e gata să-i ofere un contract valabil pe un an, iar actele se vor semna în zilele următoare“, a scris calcionews24.com. După două etape, Torino e pe locul 7, având o victorie şi o înfrângere.

Rosberg, victorios la Monza - Piloţii de la Mercedes continuă să se dueleze pentru supremaţie în Formula 1. Cursa de la Monza (Italia) a fost câştigată de neamţul Nico Rosberg, în timp ce colegul său, Lewis Hamilton s-a clasat pe doi. Podiumul a fost completat de Sebastian Vettel de la Ferrari. În clasamentul general al piloţilor, Hamilton are 250 de puncte, fiind urmat de Rosberg (248) şi de Ricciardo (161). În ierarhia constructorilor, podiumul arată aşa: 1. Mercedes 498p, 2. Red Bull Racing 290p, 3. Ferrari 279p.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite