Telex din lumea sportului: cine e antrenorul străin pe care îl vrea Burleanu la naţională. Grevă în Gruia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Având în vedere iminenta plecare a lui Piţurcă, preşedintele FRF a întocmit o listă cu posibilii înlocuitori ai selecţionerului, iar acolo apare şi un nume-surpriză.

Zenga e pe lista FRF - După ce Răzvan Burleanu a spus că federaţia ia în calcul, inclusiv numirea unui selecţioner străin, în cazul plecării lui Victor Piţurcă, Dolce Sport a dezvăluit numele celui la care se gândeşte şeful FRF. Walter Zenga, liber de contract, ar fi a doua opţiune, în cazul în care negocierile cu Boloni şi Olăroiu vor eşua. Italianul a pregătit FC Naţional, Steaua şi Dinamo în Liga I, iar în ultimii patru ani a lucrat numai în zona Golfului Persic. În vară, a fost pus pe liber de Al-Jazira (Emirate).

Au refuzat să se antreneze - Echipa antrenată de Miriuţă e pe locul 2 în campionat, la trei puncte de liderul Steaua, însă situaţia e explozivă în Gruia. Potrivit stiridesport.ro, jucătorii au restanţe salariale de patru, cinci luni şi, drept urmare, au refuzat să iasă la antrenament marţi şi miercuri! Felguieras şi colegii săi au ieşit pe teren, însă, în loc de programul obişnuit, fotbaliştii au jucat tenis cu piciorul. Cum preşedintele Iuliu Mureşan n-a putut spune când vor fi plătite salariile, mai mulţi jucători iau în calcul să-şi depună memorii pentru a deveni liberi de contract.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite