Telex din lumea sportului: cursă istorică la Formula 1 cu cel mai tânăr pilot din istorie şi o victorie mică la rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Max Verstappen
Max Verstappen

Lewis Hamilton s-a impus la Melbourne, însă în centrul atenţiei s-a aflat şi un olandez care nici măcar n-a trecut linia de sosire.

Hamilton, victorios la Melbourne - Deţinătorului titului mondial, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) s-a impus în prima cursă din noul sezon de Formula 1, la Melbourne. Podiumul a fost completat de Rosberg (Mercedes) şi de Vettel (Ferrari). Marele Premiu al Australiei a stabilit şi un record:  olandezul Max Verstappen (Toro Rosso) a devenit cel mai tânăr pilot din istoria Formulei 1 la 17 ani şi 166 zile. A fost însă nevoit să abandoneze după 34 din cele 58 de ture din cauza unor probleme tehnice.

S-au impus cu Germania pentru locul 2 - România a câştigat confruntarea din deplasare cu Germania, scor 17-12, însă rezultatul n-a făcut altceva decât să aducă locul 2 pentru „stejari“ în Rugby Europe Championship. Asta deoarece Georgia s-a impus, la rândul ei, cu 33-0 în faţa Rusiei şi şi-a asigurat câştigarea trofeului. Sâmbătă, în ultimul meci, România va juca, la Bucureşti, în faţa Georgiei (ora 14.30). „Stejarii“ nu pot trece deasupra adversarilor în clasament, nici măcar în cazul unei victorii, întrucât georgienii sunt avantajaţi de golaveraj: +107 faţă de +50.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite