Telex din lumea sportului: cât costă să o vezi pe Halep la Fed Cup. Salariu istoric pentru Messi la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Iubitorii sportului-alb din ţară vor avea ocazia să o încurajeze pe Simona, la Mamaia, după ce constănţeanca de 25 de ani a ratat confruntările cu Belgia din etapa trecută.

Se vând bilete la Fed Cup - România şi Marea Britanie se vor înfrunta la Mamaia, la Tenis Club IDU, la 22-23 aprilie în barajul Grupei Mondiale II. Cei care vor să o încurajeze pe Halep şi pe colegele ei pot cumpăra bilete prin intermediul site-ului bilete.ro. Preţul unui tichet de o zi e de 90 de lei, iar pe o comandă pot fi achiziţionate maximum două bilete pentru fiecare zi. Copiii preşcolari au acces gratuit, alături de adulţi.

Messi, 41 de milioane de euro pe sezon - Lionel Messi va deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Potrivit spaniolilor de la „As“, Barcelona a ajuns la un acord cu argentinianul de 29 de ani, contractul urmând a fi valabil până la finalul sezonului 2021-2022. Messi va primi un salariu stagional de 41 de milioane de euro, faţă de 22,8 cât are acum. El va încasa un total de 205 milioane de euro în următoarele cinci sezoane. În acest moment, Carlos Tevez (Shanghai Shenua) e cel mai bine plătit jucător de pe planetă cu un salariu de 40 de milioane de euro pe sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite