Telex din lumea sportului: Cavani a refuzat o prima de un milion de euro! Ce i-a propus patronul de la PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edinson Cavani
Edinson Cavani

Pentru a stinge un conflict între vedetele echipei, patronul arab al parizienilor a încercat să facă linişte, aşa cum ştie el mai bine: aruncând cu banii.

Cavani n-a vrut un milion de euro - După ce Cavani şi Neymar s-au certat pe tema executantul penalty-urilor la Paris Saint-Germain, patronul Nasser Al-Khelaifi a încercat să rezolve problema. Omul de afaceri din Qatar i-a oferit lui Cavani un bonus de un milion de euro pentru ca uruguayanul să nu mai bată loviturile de la 11 metri, el fiind acum primul executant desemnat de antrenorul Unai Emery. Vârful sud-american a refuzat însă propunerea: „Sunt de patru ani la echipă, sunt al treilea căpitan, mi-am câştigat respectul printre colegi!“.

Ronaldo se însoară în 2018 - După ce şi-a schimbat prietenele de mai multe ori în ultimii ani şi a avut trei copii cu mame-surogat, Cristiano Ronaldo îşi plănuieşte nunta. Potrivit presei din Portugalia, jucătorul de 32 de ani se va însura, în 2018, cu actuala sa iubită, Georgina Rodriguez, care e însărcinată în luna a 8-a. Zvonurile privind data nunţii au luat amploare, după ce Ronaldo i-a dăruit iubitei sale un inel cu diamante în valoare de 265.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite