Telex din lumea sportului: Aurelia Brădeanu, decizie importantă în privinţa viitorului. Astra, în negocieri cu antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 37 de ani, handbalista legitimată la CSM Bucureşti s-a retras de la echipa naţională, dar s-a hotărât ce va face la nivel de club.

Brădeanu, încă un sezon la CSM - Campioana Europei s-a apropiat de Final Four al Ligii Campionilor, după victoria din tur cu Ferencvaros (30-25), iar acum îşi continuă pregătirile pentru viitorul sezon. După ce au bătut palma cu daneza Helle Thomsen (46 de ani) pentru postul de antrenor, acum „tigroaicele“ au prelungit contractele pentru patru jucătoare: Aurelia Brădeanu, Iulia Curea, Alina Iordache şi Anastasia Lobach. Dintre ele, Brădeanu e cea mai vârstnică la 37 de ani, ea fiind la CSM din 2015. 

Negocieri cu Şumudică - Giurgiuvenii au avut un start de play-off dezamăgitor,cu trei înfrângeri în primele patru meciuri, însă conducerea Astrei ia în calcul păstrarea lui Marius Şumudică şi pentru sezonul viitor. „Negocierile cu Şumudică au început, vor continua şi vom vedea dacă vom ajunge la un numitor comun. Dacă nu voia să mai stea la Astra, negocierile nu începeau, se terminau înainte să înceapă. Suntem în discuţii cu el, vom vedea dacă se concretizează sau nu. Dacă negocierile au început vă daţi seama că şi-l doreşte şi domnul Ioan Niculae“, a spus preşedintele Dani Coman. 

S-au stabilit semifinalele - CS U Craiova – FC Voluntari şi Astra Giurgiu – ACS Poli Timişoara vor fi confruntările din careul de aşi. Semifinalele se vor disputa în sistem tur-retur. Primele manşe sunt programate pentru 25-27 aprilie, iar meciurile-retur se vor juca la 16-18 mai. Finala competiţiei se va disputa la 27 mai. Surprinzător, timişorenii nici nu sunt interesaţi de cupă: „Ne cam încurcă această semifinală. Degeaba câştigăm cupa şi la anul suntem în liga a doua“, a spus managerul sportiv, Adrian Neaga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite