Telex din lumea fotbalului: Steaua vrea să câştige meciul cu Astra la „masa verde“. Hagi, duel cu FC Copenhaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida de campionat din weekend va intra în „prelungiri“, iar echipa lui Hagi şi-a aflat adversara din UEFA Youth League.

Vor puncte la „masa verde“ - Steaua a fost învinsă, la Giurgiu, scor 0-1, însă oficialii bucureştenilor speră să câştige punctele la „masa verde“. Steliştii susţin că Astra n-a avut doi jucători crescuţi la club pe foaia de meci, aşa cum ar fi trebuit. Giurgiuvenii insistă însă că regulamentul spune altceva. Steaua a făcut contestaţie, iar cazul se va judeca, mâine, de la ora 12.00. „Dacă nu vom câştiga, nu voi mai respecta nici eu regulamentul. După aia, nu mai joc nici eu cu un jucător sub 21 de ani“, a ameninţat Gigi Becali.

Danezii vin la Ovidiu - Echipa U-19 a Viitorului, angrenată în UEFA Youth League, şi-a aflat adversara din play-off. Românii se vor duela cu danezii de la FC Copenhaga, calificarea urmând a fi decisă într-o singură manşă, la 7 sau 8 februarie, la Ovidiu. Dacă echipele se vor afla la egalitate după 90 de minute, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare. Învingătoarea confruntării va avansa în optimile UEFA Youth League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite