Telex din lumea fotbalului: un portar fabulos în liga a doua scoţiană şi tragedie pentru antrenorul Romei

Telex din lumea fotbalului: un portar fabulos în liga a doua scoţiană şi tragedie pentru antrenorul Romei

Cameron Bell

Goalkeeper-ul celor de la Dundee s-a transformat într-un mic Duckadam într-o partidă din liga secundă la finalul căreia a luat mingea acasă drept amintire.

Ştiri pe aceeaşi temă

A parat trei penalty-uri în 90 de minute - Meci fabulos în liga a doua scoţiană! Dundee s-a impus, în deplasare, cu Dunfermline, scor 3-1, datorită portarului Cameron Bell (29 de ani). Acesta a parat trei penalty-uri acordate gazdelor care au fost executate de trei fotbalişti diferiţi. Reilly (9), Clark (27) şi McMullan (32) au ratat, pe rând, în faţa lui Bell care, de fiecare dată, a ghicit locul execuţiei. La finalul partidei, Bell a păstrat balonul cu care s-a jucat drept amintire şi şi-a rugat colegii să-l semneze.

Spalletti, lovit de tragedie - Antrenorul celor de la AS Roma, Luciano Spalletti, a lipsit de la antrenamentul de vineri, deoarece a avut două decese în familie. Mai întâi, joi la prânz, socrul său s-a stins din cauza unui atac de cord. Apoi, în aceeaşi zi, dar spre seara, soacra sa a murit şi ea. Părinţii soţiei lui Spalletti, Tamara, erau căsătoriţi de 50 de ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările