Telex din lumea fotbalului: un portar fabulos în liga a doua scoţiană şi tragedie pentru antrenorul Romei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Goalkeeper-ul celor de la Dundee s-a transformat într-un mic Duckadam într-o partidă din liga secundă la finalul căreia a luat mingea acasă drept amintire.

A parat trei penalty-uri în 90 de minute - Meci fabulos în liga a doua scoţiană! Dundee s-a impus, în deplasare, cu Dunfermline, scor 3-1, datorită portarului Cameron Bell (29 de ani). Acesta a parat trei penalty-uri acordate gazdelor care au fost executate de trei fotbalişti diferiţi. Reilly (9), Clark (27) şi McMullan (32) au ratat, pe rând, în faţa lui Bell care, de fiecare dată, a ghicit locul execuţiei. La finalul partidei, Bell a păstrat balonul cu care s-a jucat drept amintire şi şi-a rugat colegii să-l semneze.

Spalletti, lovit de tragedie - Antrenorul celor de la AS Roma, Luciano Spalletti, a lipsit de la antrenamentul de vineri, deoarece a avut două decese în familie. Mai întâi, joi la prânz, socrul său s-a stins din cauza unui atac de cord. Apoi, în aceeaşi zi, dar spre seara, soacra sa a murit şi ea. Părinţii soţiei lui Spalletti, Tamara, erau căsătoriţi de 50 de ani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite