Telex din lumea fotbalului: Iaşiul visează la Europa. Chelsea are antrenor. Gâlcă e pe val în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guus Hiddink
Guus Hiddink

Dacă Liga I se pregăteşte de vacanţa de iarnă, în schimb, în Occident, campionatele vor fi în plină desfăşurare şi în următoarele săptămâni. Pentru Chelsea, ar trebui să urmeze „renaşterea“ după plecarea lui Mourinho, în timp ce, în Spania, Espanyol are deja parte de aşa ceva.

*Al doilea meci din etapa cu numărul 23 în Liga I s-a încheiat cu victoria celor de la CSMS Iaşi în faţa lui CS U Craiova, scor 1-0 (Ciucă 55). Victoria a ridicat formaţia moldoveană pe locul 7 cu 32 de puncte, la egalitate cu poziţia a 6-a, ultima care garantează participarea în play-off-ul pentru titlu şi pentru cupele europene. Ieşenii se bat cu ASA Târgu-Mureş pentru ultimul loc de play-off.

*După ce a calificat Espanyol în optimile Cupei Spaniei în partida sa de debut ca antrenor, Costel Gâlcă a bifat al doilea succes pe banca formaţiei din Barcelona. Echipa românului a învins Las Palmas, în campionat, scor 1-0. Rezultatul a ridicat Espanyol pe locul 11 cu 20 de puncte, la şase puncte de locul 18, primul care duce în liga secundă.

*Chelsea a oficializat numirea lui Guus Hiddink pe bancă, după ce acordul cu Jose Mourinho a fost reziliat pe cale amiabilă. Contractul olandezului e valabil până la finalul sezonului în curs. Hiddink a mai antrenat Chelsea, tot din postura de interimar, în 2009, atunci când a cucerit Cupa Angliei. Până la debutul său pe banca albaştrilor, aceştia s-au impus, sâmbătă, în Premier League, scor 3-1 cu Sunderland. Secundul Steve Holland a condus echipa în victoria de pe teren propriu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite