Telex fotbalistic: vom afla primele semifinaliste ale Ligii Campionilor şi un viitor incert pentru Marica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josep Guardiola, antrenor Bayern Munchen
Josep Guardiola, antrenor Bayern Munchen

Primele partide retur din cea mai tare competiţie intercluburi din lume ne vor aduce un meci aproape fără miză şi altul în care se va juca pe viaţă şi pe moarte.

Bayern, ori la bal, ori la spital - Primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor se vor stabili după meciurile-retur de marţi (21.45). Pentru Barcelona, acest obiectiv e o formalitate după 3-1, în tur, la Paris, cu PSG. Returul va fi transmis de Digi Sport 2 şi Dolce Sport 2. În meciul-vedetă, Bayern are nevoie de o prestaţie specială, după ce în prima manşă a pierdut cu 1-3, în Portugalia, în faţa celor de la Porto. Întâlnirea va fi transmisă de TVR 1, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1.

Marica, altă operaţie. Viitor incert - Sezon de coşmar pentru atacantul de 29 de ani! El a fost operat, mai întâi, în octombrie, la meniscul genunchiului drept. N-a scăpat de probleme, a bifat doar şase meciuri în campionat pentru Konyaspor, şi luni s-a operat, din nou, la genunchiul drept. El va avea nevoie de o perioadă de recuperare de 6-8 săptămâni. Dacă totul va decurge bine, atacantul va putea evolua pentru România în meciul cu Irlanda de Nord (13 iunie). În caz contrar, e posibil ca Marica să fie nevoit să-şi încheie cariera!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite