Telenovela Messi: Barcelona a revenit cu o altă ofertă! Englezii au calculat cât ar câştiga Leo pe minut la PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Presa internaţională a scris, ieri, că starul argentinian a şi ajuns la Paris, pentru a finaliza tratativele cu vicecampioana Franţei. Nu doar că informaţia n-a fost corectă, dar, în ultimele ore, a intervenit o nouă surpriză, în această telenovelă fotbalistică.

Barcelona era sigură, joi, că a rezolvat rămânerea lui Lionel Messi la echipă până în 2023. Apoi, spre seară, a anunţat plecarea argentinianului, pentru că acum să revină, cu o ultima ofertă disperată, în încercarea de a-şi păstra fotbalistul emblematic!

Jurnaliştii de la „Express“, citând presa spaniolă, mai precis „La Porteria“, susţin că Messi şi tatăl său au fost contactaţi de CEO-ul clubului Barcelona, Ferran Reverter, în noaptea de luni spre marţi. Oficialul catalan ar fi înaintat o nouă propunere a Barcelonei menită să împiedice plecarea lui Messi, la PSG.

Oricum, e clar că Leo n-a făcut, deocamdată, deplasarea, la Paris, aşa cum s-a vehiculat, luni, la prânz. 

Chiar şi aşa, ziariştii de la „Standard“ au socotit cât ar câştiga Messi, dacă ar accepta oferta salarială de la PSG. Dacă, iniţial, s-a spus că Leo ar urma să încaseze 35 de milioane de euro pe sezon, „Standard“ are alte informaţii: salariul lui Messi, la PSG, după plata taxelor, ar fi de 25 de milioane de euro pe stagiune. Ceea ce ar însemna că argentinianul va încasa:

*481.000 de euro pe săptămână

*68.682 de euro pe zi

*47.69 de euro pe minut

*80 de eurocenţi pe secundă

CITEŞTE ŞI:

Nebunie, la Paris: Messi a apărut în faţa fanilor PSG! Clubul a anunţat transferul VIDEO

Messi semnează, diseară, cu PSG: Barcelona a dat jos poza lui Leo de pe faţada stadionului VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite