Tecău, victorie uriaşă la Londra: Horia şi „Jules“ au bătut cea mai bună pereche din lume după un meci fabulos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea româno-olandeză a reuşit un rezultat magnific la Turneul Campionilor, trecând de cuplul care a câştigat ultimele două turnee de Grand Slam.

Horia Tecău (21 ATP la dublu) şi Jean-Julien Rojer (22 ATP la dublu) rămân în cărţi pentru o calificare impresionantă în semifinalele ATP Finals 2019!

Învinşi în prima zi de nemţii Krawiets (7 ATP la dublu) / Mies (8 ATP la dublu), la capătul unui meci decis la super tiebreak, Horia şi „Jules“ au reuşit să se redreseze, pornind în forţă în confruntarea cu columbienii Cabal şi Farah, care împart locul 1 în clasamentul mondial de dublu.

Primul set a fost câştigat de Tecău şi Rojer cu 6-2. Actul secund a fost, în schimb, pe muchie de cuţit! S-a mers pe serviciu, fără minge de break, în primele zece game-uri. Apoi, la 5-5, Horia şi „Jules“ şi-au pierdut serviciul la prima minge de break, iar în game-ul următor, columbienii au luat setul cu 7-5.

În super tiebreak, perechea româno-olandeză a pornit excelent, cu 3-0. Apoi însă, desfăşurarea scorului a fost una nebună:

*6-2 Tecău / Rojer

*6-6

*8-7 Cabal / Farah

*9-8 Tecău / Rojer (minge de meci)

*10-8 Tecău / Rojer

Vineri, în ultima partidă din grupa lor, Tecău şi Rojer vor înfrunta perechea formată din francezii Herbert (14 ATP la dublu) şi Mahut (3 ATP la dublu). Cu o victorie, Horia şi „Jules“ îşi vor asigura locul în semifinale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite