Tecău şi Rojer spun că finala de la US Open a fost echilibrată. „Ne concentram doar pentru încă un punct, nu pe trofeu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rojer şi Tecău FOTO Getty Images
Rojer şi Tecău FOTO Getty Images

Jucătorii de tenis Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au declarat, vineri, după câştigarea titlului la US Open la dublu masculin, că finala cu spaniolii Feliciano Lopez şi Marc Lopez a fost echilibrată.

Tecău a afirmat că pentru el setul al doilea a fost unul dificil la serviciu. "Adversarii noştri au avut multe şanse şi m-am luptat din greu pentru a lua serviciul. Ne concentram doar pentru încă un punct, nu pe câştigarea trofeului", a spus sportivul român la ceremonia de decernare a trofeului.

"Cheia este comunicarea şi să luptăm împreună. Am avut două săptămâni minunate. Am jucat bine în toate meciurile, la fel şi astăzi. Felicitări lui Marc şi Feliciano, sunt prietenii noştri. Au avut o săptămână foarte bună şi au meritat să ajungă până aici. A fost un meci foarte echilibrat", a afirmat şi Rojer.

Atpworldtour.com a notat că finala a fost mai echilibrată decât o arată scorul. "Perseverenţa dă roade. Pentru Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău nu a fost foarte uşor în ultimele 18 luni, dar perechea s-a prezentat bine în ultimele trei săptămâni şi forma lor i-a purtat către al doilea titlu de Grand Slam, la US Open",se menţionează pe site-ul ATP, citat de News.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite