Tecău şi Rojer, la patru victorii de titlul de la French Open: Urmează cea mai mare provocare pentru Horia şi „Jules“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Tecău are două titluri de Grand Slam în palmares, alături de partenerul său olandez, la Wimbledon 2015 şi US Open 2017, însă cei doi n-au depăşit niciodată semifinalele la French Open.

După o victorie în minimum de seturi în turul I, Tecău (21 ATP la dublu) şi Rojer (20 ATP la dublu) şi-au continuat forma bună la Paris, învingând, astăzi, în confruntarea cu perechea formată din Berankis / Nishioka, scor 6-3, 6-3. Meciul a durat o oră şi 10 minute.

Urmează cea mai mare provocare posibilă pentru cuplul româno-olandez în disputa cu fraţii Bryan, probabil cea mai bună pereche din dublul masculin în istoria recentă a tenisului. Gemenii americani, deşi au ajuns la 41 de ani, reprezintă şi acum o forţă în circuitul ATP. De altfel, Mike e în continuare pe locul 1 în lume, în timp ce Bob ocupă poziţia a 34-a.

Tecău şi Rojer s-au întâlnit de două ori, în ultimele săptămâni, cu fraţii Bryan. La Madrid, i-au învins în turul I, în drumul lor spre trofeu, în timp ce în următorul turneu, la Roma, americanii şi-au luat revanşa în turul I.

Tot astăzi, la dublu, Marius Copil şi partenerul său, indianul Rohan Bopanna au învins perechea formată din Bonzi / Hoang, scor 6-4, 6-4. Pentru Copil şi Bopanna urmează partida din optimi cu Lajovici / Tipsarevici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite