Tecău şi Rojer, meci uriaş, astăzi, la Londra: Cum pot prinde semifinalele Turneului Campionilor

Tecău şi Rojer, meci uriaş, astăzi, la Londra: Cum pot prinde semifinalele Turneului Campionilor

Rojer - Tecău

Horia Tecău (21 ATP la dublu) s-a calificat, în acest sezon, pentru a 6-a oară pentru Turneul Campionilor, găzduit de Londra, competiţie la care ajung cei mai buni jucători de simplu şi de dublu la finalul stagiunii.

Deşi o prezenţă obişnuită la Londra – are patru participări cu Rojer şi două cu Lindstedt – Horia a trecut o singură dată de grupe, în 2016, când a şi câştigat proba de dublu, alături de actualul său partener, olandezul Jean-Julien Rojer (22 ATP la dublu). 

Acum, cu o victorie şi o înfrângere după primele două etape, Tecău şi Rojer vor intra, vineri pe teren (ora 19.45, Digi Sport), pe arena „O2“ din Londra, într-o confruntare de totul sau nimic cu cuplul Herbert (14 ATP la dublu) / Mahut (15 ATP la dublu). Francezii, campioni în acest sezon la Australian Open şi finalişti la Wimbledon, şi-au asigurat deja prezenţa în semifinale, câştigând primele lor două meciuri în grupa Max Mirnîi.

Cum perechea Farah / Cabal e deja eliminată, având două eşecuri, pentru al doilea loc calificant în această serie se luptă perechile Tecău / Rojer şi Krawietz / Mies, fiecare cu o victorie şi o înfrângere în primele două partide. 

Dacă cele două perechi îşi vor câştiga partidele de vineri, nemţii vor merge în semifinale, în condiţiile în care, în prima zi, i-au învins pe Tecău şi Rojer şi au avantajul rezultatelor directe la egalitate de puncte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: