Tecău: „Mi-au venit multe gânduri de a juca împreună cu Mergea, dar...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Tecău susţine că a fost tentat să facă echipă cu Florin Mergea în circuitul profesionist, dar a explicat totodată de ce  a decis să continue parteneriatul cu Jean Julien Rojer.

“Presimţeam schimbarea lui Florin. Bineînţeles că în cursul acestui an, când am jucat împreună şi după câştigarea medaliei de argint la Rio de Janeiro îmi veneau gânduri de a juca împreună, de a face o echipă împreună. Dar parteneriatul meu cu Juls consider că nu l-am încheiat, nu s-a epuizat. Anul ăsta a fost plin de provocări fizice, am avut amândoi multe accidentări”, a afirmat Tecău într-o conferinţă de presă.

“Comunicarea a fost bună numai că pe terenul de tenis nu ne-am putut antrena cum am făcut-o până acum şi s-a văzut şi în meciuri. Nu aveam suficiente antrenamente şi suficientă încredere. Dacă nu te antrenezi, e greu să intri în meci şi deodată să execuţi aşa cum îţi doreşti, dacă nu te simţi bine fizic. Am hotărât să lucrăm în continuare la parteneriatul nostru. Consider că dacă vom fi sănătoşi şi când vom fi sănătoşi vom urca din nou în top, vom câştiga turnee de Grand Slam. Am învins toate aceste echipe care sunt în fruntea clasamentului acum şi nu consider că nivelul nostru atunci când suntem sănătoşi a scăzut. Nu văd acum un moment să fac o schimbare. Pe viitor nu se ştie”, a explicat Horia Tecău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite