Tecău şi Halep, parteneriat de aur pentru România: Horia a anunţat unde vor juca cei doi sub tricolor

Tecău şi Halep, parteneriat de aur pentru România: Horia a anunţat unde vor juca cei doi sub tricolor

Horia Tecău şi Simona Halep au obţinut cele mai bune rezultate pentru tenisul românesc în ultimii ani şi acum au prilejul de a-şi îmbogăţi CV-ul cu încă o performanţă remarcabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horia Tecău şi partenerul său olandez, Jean-Julien Rojer au trecut în turul II la French Open, acolo unde vor întâlni perechea formată din Berankis şi Nishioka. 

După victoria din primul tur, Tecău a vorbit pentru Digi Sport despre planurile sale de viitor. „Cel mai probabil, eu şi Halep vom juca la dublu mixt la US Open, pentru că până atunci e greu. Ea e concentrată aici, la Paris, ca să-şi apere trofeul, pentru că aşa e normal. Simona e o jucătoare excepţională şi, de fiecare dacă când am jucat cu ea, a reuşit să se adapteze foarte repede la situaţiile de joc. Aşa că, o dată ce ştim că suntem calificaţi la Jocurile Olimpice, putem face un program de pregătire şi vom ajunge la Tokyo cu şanse la medalie“, a explicat constănţeanul de 34 de ani. 

La JO 2016, Tecău a cucerit argintul la dublu masculin, alături de Florin Mergea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: