Tătăruşanu explică autogolul marcat în weekend: ce obiectiv şi-a propus portarul pentru acest sezon cu Fiorentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu

De când a ajuns titular la formaţia „viola“, italienii au o singură înfrângere în şase partide oficiale. În ultima etapă de Serie A însă, internaţionalul român a fost în prim-plan din cauza unei faze nefericite.

Fiorentina e pe locul 6 în campionat după 1-1 cu Genoa, meci în care Ciprian Tătăruşanu a înscris un autogol, după ce balonul l-a lovit în cap şi a intrat în plasă. 

„A fost un egal meritat, ambele echipe au încercat să câştige. Nimeni nu s-a închis, toată lumea a atacat cele trei puncte. Din păcate pentru noi, la golul încasat, a fost un mare ghinion. N-am avut timp să reacţionez“, a explicat Tătăruşanu pentru „Corriere Fiorentino“, citat de Digi Sport.

În acest moment, după 21 de etape scurse din cele 38 de campionat, Fiorentina e la două puncte de poziţia a cincea, ultima care duce în Liga Europa, şi la şapte puncte de locul 3, calificant în preliminariile Ligii Campionilor.

„Sper să obţinem locul 3 la finalul campionatului şi să ne calificăm în Liga Campionilor. Avem o echipă bună, dar va fi o luptă dură cu alte cinci-şase adversare pentru acel loc 3. În 16-imile Ligii Europa (19 şi 26 februarie), cred că avem un meci greu cu Tottenham, dar nu trebuie să ne speriem. Nu e o forţă din Premier League. E o echipă bună, dar dacă vom juca bine, vom avea şanse să ne calificăm mai departe“, a adăugat portarul de 28 de ani.

El a dezvăluit ce alt sport îi place, în afară de fotbal: „Îmi place să joc ping-pong, de mic mi-a plăcut! Mai joc, din când în când, şi cu colegii, sunt cel mai bun“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite