Tătăruşanu, eroul Milanului: Paradă de senzaţie şi o răsplată pe măsură în presa italiană VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatarusanu

Titular doar pentru a patra oară în poarta Milanului, goalkeeper-ul de 34 de ani a fost decisiv pentru formaţia sa pe care a trimis-o în sferturile cupei.

Ciprian Tătăruşanu s-a retras de curând de la naţională, pentru a se concentra asupra carierei sale la echipa de club, iar România are ce regreta după ce şi-a pierdut omul numărul 1 dintre buturi.

Tătăruşanu a fost, probabil, cel mai constant tricolor în ultimii ani, iar acum, treptat, îşi arată valoarea şi la Milan. Marţi, titular în partida de pe „Giuseppe Meazza“, cu Torino, din optimile Cupei Italiei, românul a fost eroul serii. Pe lângă faptul că şi-a închis poarta în cele 120 de minute de joc, scorul fiind 0-0, „Tătă“ s-a remarcat, mai întâi, la o intervenţie excelentă, în minutul 2 al prelungirilor. Apoi, la loviturile de departajare, românul a apărat singurul penalty din cele zece care au fost executate, parând şutul columbianului Rincon.

Pentru prestaţia sa, Tătăruşanu a primit a treia cea mai mare notă din echipa Milanului, 6,5, după Kalulu şi Calabria, care au luat 7 din partea celor de la Calciomercato.

„Tătăruşanu: Erou pentru o seară. Portarul român are satisfacţia apărării unui penalty al lui Rincon. De asemenea, s-a descurcat bine şi în timpul regulamentar de joc, la o intervenţie în faţa lui Gojak“, a scris sursa citată.

Ce a spus Tătăruşanu după meci?

*Un eveniment mare şi o victorie importantă după un meci foarte lung şi dificil. Am învins pentru că am crezut că vom învinge. 

*Când o echipă practică un astfel de joc bun, asta înseamnă că are un grup bun, iar cei care joacă mai puţin, cum e şi cazul meu, sau vin de pe banca de rezerve dau totul pentru echipă şi asta s-a văzut.

VEZI PENALTY-UL APĂRAT DE TĂTĂRUŞANU (MINUTUL 01:10)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite