Tatăl jucătoarei de tenis agresate are râie şi păduchi. A stat în puşcăria din Israel legat cu cătuşe la mâini şi la picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Surdeanu, tatăl Andradei Surdeanu, jucătoarea de tenis pe care a lovit-o la un turneu de tenis desfăşurat în Israel, a fost eliberat din închisoare.

La turneul internaţional de tenis ITF Marshall Open, care s-a desfăşurat în oraşul israelian Kiryat Shmona, poliţia l-a reţinut pe acesta, pentru că şi-a bătut fiica, jucătoare de tenis, chiar pe teren, în văzul spectatorilor. Nemulţumit de jocul fiicei sale, tatăl Andradei a lovit-o peste faţă chiar în faţa publicului. Martorii au declarat că fata a ţipat şi a căzut, având faţa plină de sânge. Adolescenta a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauză că ar fi suferit o fractură nazală. După incident, tatăl a plecat la hotel, de unde a fost ulterior ridicat de poliţia israeliană.

Complet traumatizat, după eliberare el a transmis prin intermediul soţiei sale, Alina Surdeanu, ceea ce a trăit în arestul din Israel.

"Abia după a patra înfăţişare mi-au dat drumul, probabil când au înţeles că au cam exagerat. Am fost eliberat, dar cu o amendă cu 1.200 de şekeli, că atât aveam în portofel când m-au reţinut!
Amenda a rămas de 1.000, adică 300 de euro, ca să-mi ajungă restul pentru mâncare! Am râie şi păduchi, din cauză că nu m-am spălat de o săptămână.Sunt traumatizat de ceea ce s-a întâmplat, nici duşmanilor mei nu le-aş dori să li se petreacă aşa ceva.Pentru mine, Israel nu mai există  pe hartă!”, a spus Lucian Surdeanu, conform sportnews.ro.

Ce spune mama jucătoarei de tenisi

Mari jucătoare de tenis, maltratate de părinţi

Andrada a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în Israel, simţind nevoia să-şi scuze tatăl şi să ia vina asupra ei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite