Tatăl lui Halep a ştiut că Simona va câştiga cu Svitolina: Ce i-a spus soţiei când fiica lor era condusă cu 4-1 în decisiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stere

Stere Halep a savurat din faţa televizorului calificarea splendidă a Simonei în ultimul act de la Qatar Total Open.

Simona Halep a jucat rolul lui Bruce Willis în „Die Hard“ în semifinala cu Elina Svitolina (7 WTA). În setul decisiv, ucraineanca a avut mai multe mingi pentru a se distanţa la 5-1, însă Halep a rezistat, s-a apropiat la 2-4, după care a luat patru game-uri la rând pentru a închide meciul cu 6-4!

Într-o intervenţie telefonică la Digi Sport, postul care transmite turneul de la Doha în România, Stere Halep a povestit cum a trăit semifinala de vineri din faţa televizorului.

Ce a spus Stere Halep?

*Simona face cam multe meciuri de genul acesta. Atunci când se disputa acel game, la scorul de 4-1 şi s-a făcut 4-2, chiar îi spuneam soţiei că dacă ia 4-2 Simona, câştigă meciul. Şi chiar aşa s-a întâmplat.

*În fiecare zi îşi face exerciţiile recomandate de medic şi e foarte bine. Dacă medicul ne-a promis că o să fie bine, înseamnă că totul va fi mai bine. La un jucător contează meciurile în picioare. Trebuie să ai meciuri în picioare ca să revii în formă. Simona dă totul pentru a câştiga fiecare meci.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite