Tatăl lui Halep explică: „Wozniacki a fost norocoasă!“. Dezvăluiri despre problemele medicale ale Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stere Halep
Stere Halep

Spre deosebire de mama Simonei, Tania, care a urmărit Australian Open de la faţa locului, tatăl ei, Stere, a rămas în ţară şi a suferit din faţa televizorului la fiecare partidă disputată de fiica ei.

Stere Halep era convins că Simona va câştiga la Melbourne primul Grand Slam din carieră, anunţând chiar că acest trofeu va fi primul dintr-o listă lungă de turnee de Grand Slam pe care le va câştiga fiica ei.

Din păcate, constănţeanca de 26 de ani mai are de aşteptat, după ce , sâmbătă, a fost învinsă pentru a treia oară într-o finală de Grand Slam, după cele două şanse ratate la French Open, în 2014 şi în 2017. Imediat după înfrângerea Simonei în faţa lui Wozniacki, Stere Halep a vorbit la Digi Sport despre cauzele acestui ultim eşec.

Ce a spus?

*Ce a avut Caroline în plus? A avut puţin noroc. Şi ea se chinuie să câştige un titlu de Grand Slam de atâta timp. Să-i ajute Dumnezeu să câştige şi altele. Dacă a bătut-o pe Simona înseamnă că a meritat.

*Acestui sport alb trebuie să-i mai dai şi frumuseţe, nu poţi să te gândeşti tot timpul la victorii. Mai trebuie să atragi spectatori, să aduci copiii mai aproape de tenis.

*Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Simona e sănătoasă. Meciuri şi turnee vor mai fi multe. Simona e tânără, poate câştiga şi un Grand Slam, unul sau chiar două.

*Am încurajat-o ca fiecare părinte, i-am spus să joace cu plăcere şi să fie sănătoasă. Glezna i-a dat de furcă la toate meciurile, inclusiv în finală. Durerea am văzut că s-a întins şi spre coapsă.

*Va urma o pauză, dar nu mai lungă. Îi trebuie o săptămână, zece zile. A mai avut pauze de genul ăsta. Îşi va reveni. Aşteptările de la 2018 sunt foarte mari, important e să fie sănătoasă.

*Se gândeşte şi la Roland Garros, dar, momentan, luăm o pauză, mai sunt alte turnee până atunci.

*Să sperăm că o să fie bine din punct de vedere fizic. Se simte mai bine pe zgură, dar nu e Ronald Garros turneul ei preferat. Sunt multe turnee unde se simte mai bine.

*La Constanţa nu ştiu dacă vine, dar, cu siguranţă, se întoarce la Bucureşti.

Citeşte şi:

CTP, o analiză şi o greşeală: Ce a spus reputatul jurnalist după o nouă finală pierdută de Simona Halep


Ilie Năstase, sfaturi pentru Halep: „A fost lider mondial, dar ajunge. Acum să câştige un Grand Slam!“

Halep, calvar prelungit: „Simona a plâns nopţi întregi!“. Dezvăluiri emoţionante făcute de Darren Cahill

Ceremonie sfâşietoare! Simona Halep: „Nu e uşor să vorbesc acum. Sunt tristă, poate a patra oară va fi cu noroc“

Fii puternică, Simona: Halep rămâne în grupul românilor învinşi în finalele de Grand Slam. Avem lista completă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite