Tatăl lui Emiliano Sala a murit la trei luni după ce fotbalistul a pierit în accidentul de avion din Canalul Mânecii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horacio Sala (în cămaşă albastră), la funeraliile fiului său, Emiliano, pe 16 februarie 2019 Foto EPA EFE
Horacio Sala (în cămaşă albastră), la funeraliile fiului său, Emiliano, pe 16 februarie 2019 Foto EPA EFE

Horacio Sala (58 de ani), tatăl fotbalistului care a murit în urmă cu trei luni în accidentul de avion din Canalul Mânecii, a decedat joi în urma unui infarct, anunţă digisport.ro.

„2019 nu se opreşte în a ne şoca cu astfel de veşti. La ora 5, în această dimineaţă, doamna, soţia dânsului, m-a sunat şi era foarte supărată. Doctorii erau acolo, dar când am ajuns la ei acasă, deja murise“, a declarat un Julio Muller, un politician argentinian, potrivit sursei citate.

Horacio Sala este tatăl fotbalistului argentinian Emiliano Sala care a murit pe 21 ianuarie, după ce avionul de tip Piper Malibu a dispărut de pe radare deasupra Canalului Mânecii. 

Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Epava avionului a fost descoperită, în cele din urmă, în Canalul Mânecii, iar cadavrul găsit a fost identificat, pe 8 februarie, ca aparţinând sportivului argentinian.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite