Tatăl lui Bute a pus eşecul pe seama operaţiei suferite de boxer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute a pierdut duminică dimineaţa lupta cu Jean Pascal, contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF, la categoria semigrea. Ştefan Bute a comentat eşecul fiului său, în main eventul-ul galei de la Montreal.

„A fost un meci echilibrat, dar a pierdut pentru că nu şi-a folosit mâna stângă. A încercat doar în ultima repriză, dar nu i-a ieşit. Nu a avut explozie, s-a ferit cu mâna stângă tot meciul, a folosit-o doar pe final“, a declarat Ştefan Bute, pentru Digi 24. 

Partida cu Pascal era programată iniţial pe 25 mai 2013, dar a fost amânată pentru 18 ianuarie, din cauza unei operaţii suferite la mâna stângă de către Bute. În luna mai 2013, pugilistul român s-a operat la o clinică din Palm Beach, pentru îndepărtarea unor fragmente de os din mâna stângă.

Lucian Bute a fost învins la puncte (110-117) de Jean Pascal, într-un meci care a contat pentru centurile WBC Diamond şi NABF, la categoria semigrea. În contract este stipulată şi posibilitatea unei revanşe, pe care pugilistul român a anunţat că o doreşte, la finalul partidei cu Pascal. 

În noiembrie 2013, Bute l-a deposedat pe rusul Grachev de centura NABF, în primul meci al românului la semigrea şi primul după ce-a pierdut centura WBC la supermijlocie, în mai 2012, în faţa lui Froch.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Revenire fără strălucire. Lucian Bute a pierdut la puncte în faţa lui Jean Pascal, care e noul rege al Montrealului

Prima reacţie a lui Bute după ce a fost învins de Pascal. Românul nu se lasă

Primul antrenor al lui Bute îl sfătuieşte pe pugilist să pună punct carierei. Ce urmează?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite