Târgovişte va întâlni Gran Canaria în optimile Eurocup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rosi Sanchez, internaţionala spaniolă de la Gran Canaria
Rosi Sanchez, internaţionala spaniolă de la Gran Canaria

MCM Târgovişte va întâlni, în optimile de finală ale Eurocup, pe Caja Gran Canaria 2014, reprezentanta Spaniei. Ibericele au reuşit un rezultat neverosimil, 71-45 în faţa croatelor de la Sibenik, care se impuseseră pe teren propriu la o diferenţă de 22 de puncte. 

Surpriză de proporţii în manşa retur a întâlnirii dintre Sibenik şi Gran Canaria, unde se decidea viitoarea adversară a celor de la MCM Târgovişte în optimile de finală ale Eurocup. După ce câştigaseră pe teren propriu la 22 de puncte diferenţă, croatele de la Sibenik au cedat în deplasare la Las Palmas cu la 26 de puncte şi au ratat calificarea.

Americancele Morgan Warburton şi Aneika Henry împreună cu internaţionala spaniolă Rosi Sanchez au marcat împreună 44 de puncte pentru a contribui decisiv la un succes la care puţini se aşteptau, mai ales după meciul tur. Gran Canaria nu avusese nicio înfrângere în grupele preliminare, însă victoria croatelor din prima manşă a "saisprezecimilor" părea decisivă. Însă ex-iugoslavele au fost dominate categoric, marcând doar 24 de puncte în ultimele trei sferturi ale partidei.

Astfel Târgovişte va juca prima partidă acasă, la 28 ianuarie cu Gran Canaria, manşa retur urmând să aibă loc la 4 februarie la Las Palmas, în Insulele Canare.

"Nu contează cu cine jucăm în optimi, dar mi-ar plăcea să stau câteva ore la plajă în Insulele Canare", declara la finalul partidei de aseară cu Ruzomberok, conducătorul de joc al campioanei României, Shay Doron.Punct ochit, punct lovit.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite