Tamaş, subiect de banc: cele mai tari glume după ce a semnat cu Steaua. „Cum a răspuns ofertei? Sec: Vin!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamoviştii râd de Tamaş
Dinamoviştii râd de Tamaş

Cea mai mediatizată mutare din mercato face furori în mediul online, acolo unde există o avalanşă de glume pe seama fundaşului de 31 de ani şi slăbiciunea sa pentru băuturile alcoolice.

Gabi Tamaş şi-a întors spatele către Dinamo, echipă unde era un simbol în ochii suporterilor, şi a preferat să semneze cu rivala Steaua. Deja au şi apărut detaliile financiare ale transferului şi e clar că Tamaş a ales banii în detrimentul ataşamentului faţă de culori.

Simţindu-se trădaţi de un fotbalist pe care l-au îndrăgit, fanii dinamovişti s-au răzbunat pe Tamaş, lansând o mulţime de bancuri pe seama acestuia şi necazurile pe care le-a avut, de-a lungul carierei, din cauza băuturilor alcoolice.

Iată cele mai haioase bancuri:

*Gabriel Tamaş: „Când am fost întrebat dacă vreau să joc la FCSB, răspunsul meu a fost sec: Vin!“

*După ce dă un gol, Tamaş nu arată spre tribune celebrul semn cu inima, el arată ficatul.

*Dinamoviştii n-ar trebui să se supere. Tamaş e la FCSB, nu la Steaua.

*Întrebat de ce a semnat cu Steaua, Tamaş a răspuns: „Am ales cu ficatul“.

*Gabriel Tamaş: „M-a dorit şi domnul Piţurcă, la Al-Ittihad. N-aş fi putut să joc însă într-o ţară în care consumul de alcool e interzis“.

*Patronii barurilor din Bucureşti au emis un comunicat prin care i-au mulţumit conducerii FCSB pentru transferul lui Gabriel Tamaş.

*Gabriel Tamaş: „Ştiu că dinamoviştii mă consideră trădător. Îi rog să mă înţeleagă şi să privească partea plină a paharului“.

*Primele incidente! Medicul Stelei se plânge că i-a dispărut spirtul din trusa de prim ajutor.

CITEŞTE ŞI:

Furia „câinilor“: Peluza Cătălin Hîldan l-a desfiinţat pe Tamaş pentru transferul la Steaua. Cum a fost caracterizat jucătorul*

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite