„Tamango“: „Bucşaru a refuzat asocierea cu un om de afaceri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Trandafir, cunoscut ca Mişu Tamango, a fost primul patronul al Unirii Urziceni după 1989. El a ţinut echipa în divizia judeţeană şi în Liga a III-a timp de şase ani, pe vremea când avea o fabrică de îmbuteliat alcool.

Apoi, Unirea a fost preluată de Dumitru Bucşaru. „Sunt foarte dezamăgit de ce se întâmplă cu Unirea. Bucşaru e doar un om de afaceri. Lui nici când era mic nu-i plăcea sportul, deci nu are cum să-i placă acum", a povestit Trandafir.

Tamango are şi o explicaţie pentru că s-a ajuns aici. „Bucşaru este un tip foarte singuratic. Cred că porecla de «Lupul singuratic» i s-ar potrivi lui cel mai bine. Nu a vrut să colaboreze cu nimeni. Vorbeşte lumea prin Urziceni că un alt om de afaceri potent de aici, Martinescu, care are o fabrică de mase plastice şi multe magazine, ar fi vrut să se asocieze cu el, dar l-a refuzat. După ce o să vândă toţi jucătorii, nu o să mai vrea nimeni să ia echipa", e convins Trandafir.

Nea „Mişu Tamango" prevede care va fi viitorul fostei campioane a României: „Eu cred că se va desfiinţa la vară. Sau, în cazul cel mai bun, va retrograda în Liga a II-a".

14 milioane de euro a încasat Dumitru Bucşaru ca urmare a participării Unirii Urziceni în grupele Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite