Tadici, suspendare uriaşă cu „dedicaţie“: Federaţia lui Dedu l-a făcut KO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tadici

Tehnicianul de la Handbal Club Zalău, locul 7 în Liga Florilor, a primit o nouă sancţiune, după ce şi-a certat o elevă, în timpul unui meci de campionat, câştigat cu Râmnicu Vâlcea (21-20).

Gheorghe Tadici (69 de ani) mai mult a stat în tribune decât pe bancă, în ultima perioadă. Iar asta pentru că Federaţia Română de Handbal (FRH) a luat două decizii extrem de dure în cazul tehnicianului de la Zalău.

Concret, în luna septembrie, Tadici a fost suspendat opt etape şi a primit şi o amendă de 1.000 de lei, după cum Adevărul a scris aici.

Acum, potrivit gsp.ro, Comisia de Disciplină a FRH a tăiat, din nou, în carne vie: Tadici a fost suspendat şase etape şi amendat cu 4.000 de lei! Ceea ce înseamnă că tehnicianul echipei din Zalău va reveni pe bancă abia în 2022! Programul formaţiei sale, în următoarea perioadă, arată aşa:

*8 decembrie: Deva - Zalău

*15 ianuarie: Zalău - Gloria Buzău

*19 ianuarie: CSM Bucureşti - Zalău

*29 ianuarie: Zalău - Magura Cisnadiei

*5 februarie: Zalău - Dunărea Brăila

*19 februarie: CSM Slatina - Zalău

Dedu

Preşedintele FRH, Alexandru Dedu, având un conflict cu Gheorghe Tadici, a cerut mereu suspendarea drastică a antrenorului. Ceea ce s-a şi întâmplat prin deciziile luate de Comisia de Disciplină

Ce a anunţat Comisia de Disciplină din cadrul FRH?

*În legătură cu sesizarea d-nului preşedinte DEDU ALEXANDRU privind comportamentul d-nului antrenor GHEORGHE TADICI (HC Zalău) faţă de propria jucătoare VRABIE ALEXANDRA la jocul de LNF dintre echipele HC Zalau si SCM Rm. Vâlcea disputat în data de 18.11.2021 la Zalău, comisia văzând punctul de vedere al domnului profesor TADICI GHEORGHE şi al observatorului HORAŢIU BELU hotărăşte: 

*Sancţionarea domnului profesor TADICI GHEORGHE cu 6 (şase) etape suspendare, începand cu data de 01.12.2021 şi penalitate pecuniară 4.000 (patru mii lei) data limită de achitare 30.12.2021 pentru bruscarea propriei jucătoare în timpul jocului, conf. Art. 43.4 lit. b cu aplicarea art. 34.1 lit. k (recidiva 02.03.2021, 30.08.2021, 07.09.2021).

CITEŞTE ŞI:

Tadici, interviu exploziv: Ce spune despre imaginile care au apărut pe site-urile din România EXCLUSIV

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite