Tadici, exploziv: Fostul selecţioner cere demisia în bloc a federaţiei de handbal!

Tadici, exploziv: Fostul selecţioner cere demisia în bloc a federaţiei de handbal!

Gheorghe Tadici a fost selecţionerul României în mai multe mandate, însă, ultima dată, a intrat în conflict cu fete, inclusiv cu Cristina Neagu

De la începutul Mondialului din Japonia, Gheorghe Tadici (67 de ani) a tăcut, urmărind prestaţiile dezolante ale fetelor. Eşecul usturător cu Suedia l-a făcut însă să explodeze.

Gheorghe Tadici are reputaţia unui antrenor-dictator şi, chiar dacă metodele sale de lucru nu mai sunt de actualitate, cu el pe bancă, România a obţinut cel mai bun rezultat la un Mondial din 2000 încoace. 

Concret, în 2005, Tadici a condus naţionala feminină spre argintul mondial, pierzând finala cu Rusia, la Sankt Petersburg. Iar apoi, la CM 2007, tot cu Tadici în frunte, fetele au mai obţinut o clasare decentă, locul 4.

Acum, la Mondialul din Japonia, România a fost la ani-lumină distanţă de astfel de rezultate şi, în cel mai bun caz, poate spera la un loc 10, dacă va învinge, mâine (ora 11.00) Japonia. 

Aşa cum era de aşteptat, Tadici, în război cu actuala conducere FRH şi un adversar declarat la antrenorilor străini, a izbucnit, într-un dialog cu Marius Huţu, reporter prosport.ro, după înfrângerea suferită de tricolore în meciul cu Suedia.

Ce a spus Gheorghe Tadici?

*Am văzut ce s-a întâmplat în ultima vreme în handbalul românesc şi ce se întâmplă la Campionatul Mondial. Cred că a venit momentul ca onoarea Consiliului de Adnministraţie să fie salvată. Onoarea cel puţin a unor oameni trebuie salvată printr-o demisie în bloc a Consiliului de Administraţie. PUNCT!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: