Tadici, încă un gest condamnabil: Şi-a bruscat eleva de 21 de ani! Reacţia comentatorului TVR, şocantă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Tadici
Gheorghe Tadici

Un antrenor cu antecedente, recunoscut pentru comportamentul său agresiv la adresa jucătoarelor, a recidivat în timpul unui meci de campionat.

Întrecerea internă de handbal feminin se numeşte Liga Florilor. Din păcate, Gheorghe Tadici (69 de ani) pare că „joacă“ în Liga Golanilor! Iar asta din cauza comportamentului său.

Vorbim despre un antrenor valoros, experimentat, care şi-a dedicat viaţa handbalului. Dar care, din păcate, n-a reuşit niciodată să se debaraseze de nişte gesturi grobiene. Motiv pentru care a şi fost alungat de la naţională, la cererea jucătoarelor. Şi, nu mai departe de septembrie 2021, a fost suspendat opt etape, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Din păcate acum, într-o altă partidă de campionat, Zalău - Râmnicu Vâlcea (21-20), victoria echipei lui Tadici a fost umbrită de un episod oribil. Care a ieşit în evidenţă abia astăzi, la trei zile după meci, după o postare de pe contul de Facebook „Handbal Feminin“. Aici, pe imaginile difuzate în timpul partidei se vede cum Tadici o bruschează pe Alexandra Vrabie, o ceartă şi apoi o trimite spre banca de rezerve.

Deşi comportamentul antrenorului merita să fie condamnat pe loc, foarte dur, comentatorul TVR, Dragoş Bocanaciu, spune atât: „Alexandra Gabriela Vrabie certată de Gheorghe Tadici“.

VEZI CE A FĂCUT GHEORGHE TADICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite