Tadici e foc şi pară pe arbitrii meciului cu Ungaria: „Dacă analizaţi ultimele minute, o să vă daţi seama ce s-a întâmplat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul României consideră că arbitrii confruntării pierdute de naţionala noastră cu Ungaria au greşit în defavoarea tricolorelor, mai ales în ultimele cinci minute ale jocului.

România a pierdut dramatic disputa cu Ungaria, de la Campionatul European de handbal feminin, chiar dacă în ultimele cinci minute ale partidei tricolorele aveau două goluri avans. Decăderea româncelor a fost pusă de selecţioner pe seama arbitrilor, care, potrivit lui Tadici, ar fi avantajat din plin Ungaria, mai ales în ultimele cinci minute.

"A doua oară când pierdem puncte pe final de meci. Îmi pare foarte rău, nu vreau să acuz arbitrajul, dar au fost câteva decizii care mi s-au părut eronate. La Ciuciulete a fost 7 metri, ei au dat 9 metri, la Pîrvuţ a fost o eliminare gratuită. Dacă analizaţi ultimele cinci minute, o să vă daţi seama ce s-a întâmplat! Nu contează ce s-a întâmplat în minutul 15, în minutul 40, dar în ultimele cinci minute fiecare decizie contează", a spus revoltat Gheorghe Tadici.

Pe de altă parte, portăriţa Paula Ungureanu, care a făcut minuni în poarta României, având un procentaj de reuşită de 48%, consideră că România a pierdut din cauza lipsei de concentrare din minutele de final. "E frustrant, dar noi am demonstrat şi acum că suntem o echipă! Astfel de momente îţi oferă handbalul. Trebuie să învăţăm că se joacă până în ultima secundă, nu până în minutul 55. Le mulţumesc fetelor, m-au ajutat enorm, dar din păcate am pierdut. Vom încerca să reparăm ce mai e de reparat, să terminăm cât mai sus posibil", a precizat Ungureanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite